Mmmm..... cookies...

Afdeling

Kirkepladsen
1019-0

Afdelingen er opført i 1992 og er beliggende på adresserne Kirkepladsen 1-3 samt Kirkestræde 6-10. Der er 29 stk. 2-4 rums lejligheder i etagebyggeri.

Kirkepladsen ligger midt i centrum af Holstebro ved gågaden og sognekirken, tæt på Musikteatret, Nørreport-Centret, Aktivitetscentret, Storåen mv.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.

Boliginfo

Adresser

Kirkepladsen 1-3,
7500 Holstebro

Boligtype

Antal boliger

29

Energimærke

C

Andet

Altan: Ja
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

2-4

Størrelser

48-101 m2

Husleje

3714-7761 kr.

Indskud

9600-17900 kr

Ventetid

6 mdr.-6 år.

Skriv dig op her!

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Tv-signalet kan leveres af Yousee via en kollektiv aftale, eller helt fravælges. Husdyr i henhold til den til enhver tid gældende husorden.

Det påhviler lejeren at renholde trappen. Trappevask bliver pt. udført af et rengøringsfirma. Udgiften er indregnet i huslejen.

Lejeren er indforstået med, at det ikke er tilladt at holde husdyr i ejendommen, ligesom sådanne heller ikke må tages i pleje, hverken i kortere eller længere tid

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.